Контролни срещи
Програма на: Ботев 2005

Дата Час Домакин   ГостРезултат  
04.02.2017 12:30 h Ботев 2005 - Национал 20054 - 0 Победа
28.01.2018 12:45 h Ботев 2005 - Национал 20056 - 0 Победа
02.02.2018 11:00 h Ботев 2005 - ЦСКА-София 20052 - 0 Победа
17.02.2018 12:30 h Ботев 2005 - Розова долина 20059 - 0 Победа
22.02.2018 18:30 h Ботев 2005 - Спартак Пд 20044 - 2 Победа
15.08.2018 11:00 h Ботев 2005 - Берое 20055 - 1 Победа
02.02.2019 10:30 h Ботев 2005 - Спартак Пд 20043 - 2 Победа