Контролни срещи
Програма на: Ботев 2005

Дата Час Домакин   ГостРезултат  
01.12.2017 13:30 h Ботев 2005 - Левски 20051 - 1 Равен
09.02.2018 13:00 h Левски 2005 - Ботев 20051 - 1 Равен
15.02.2019 13:30 h Ботев 2005 - Берое 20051 - 1 Равен