Деца "Б" 1999 - 2012/2013
Програма на: Ботев 99

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 16.09.2012 12:00 h Ботев 99 - Вихър 995 - 0 Победа
2 23.09.2012 10:30 h Спартак Пд 99 - Ботев 991 - 8 Победа
3 30.09.2012 10:00 h Ботев 99 - Борислав 995 - 0 Победа
4 06.10.2012 12:00 h Брестник 99 - Ботев 992 - 4 Победа
5 14.10.2012 10:30 h Ботев 99 - Локо Пд 990 - 0 Равен
6 21.10.2012 10:30 h Марица Пд 99 - Ботев 990 - 8 Победа
7 27.10.2012 12:00 h Ботев 99 - Левски Кл 997 - 1 Победа
8 04.11.2012 10:30 h Кричим 99 - Ботев 990 - 4 Победа
9 11.11.2012 10:30 h Ботев 99 - Асеновец 993 - 0 Победа
10 17.11.2012 12:00 h Металик 99 - Ботев 990 - 9 Победа
11 24.11.2012 12:00 h Ботев 99 - Марица Мн 993 - 0 Победа
12 17.03.2013 10:30 h Вихър 99 - Ботев 990 - 0 Равен
13 24.03.2013 10:00 h Ботев 99 - Спартак Пд 994 - 0 Победа
14 31.03.2013 10:30 h Борислав 99 - Ботев 990 - 4 Победа
15 06.04.2013 12:00 h Ботев 99 - Брестник 995 - 1 Победа
16 13.04.2013 10:30 h Локо Пд 99 - Ботев 990 - 1 Победа
17 21.04.2013 10:30 h Ботев 99 - Марица Пд 992 - 1 Победа
18 27.04.2013 10:30 h Левски Кл 99 - Ботев 991 - 8 Победа
19 02.05.2013 17:00 h Ботев 99 - Кричим 991 - 0 Победа
20 12.05.2013 10:30 h Асеновец 99 - Ботев 990 - 5 Победа
21 19.05.2013 10:30 h Ботев 99 - Металик 9912 - 0 Победа
22 26.05.2013 10:30 h Марица Мн 99 - Ботев 990 - 8 Победа