Деца "Б" 1999 - 2012/2013
Програма на: Металик 99

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 16.09.2012 10:30 h Металик 99 - Спартак Пд 992 - 13 Загуба
2 23.09.2012 12:00 h Борислав 99 - Металик 999 - 0 Загуба
3 29.09.2012 12:00 h Металик 99 - Брестник 992 - 6 Загуба
4 07.10.2012 12:00 h Локо Пд 99 - Металик 9911 - 0 Загуба
5 14.10.2012 10:30 h Металик 99 - Марица Пд 992 - 2 Равен
6 21.10.2012 10:30 h Левски Кл 99 - Металик 991 - 3 Победа
7 28.10.2012 10:30 h Металик 99 - Кричим 990 - 4 Загуба
8 03.11.2012 12:00 h Асеновец 99 - Металик 998 - 2 Загуба
9 11.11.2012 12:00 h Металик 99 - Марица Мн 992 - 1 Победа
10 17.11.2012 12:00 h Металик 99 - Ботев 990 - 9 Загуба
11 25.11.2012 10:30 h Вихър 99 - Металик 993 - 0 Загуба
12 17.03.2013 10:30 h Спартак Пд 99 - Металик 9911 - 0 Загуба
13 24.03.2013 10:30 h Металик 99 - Борислав 993 - 2 Победа
14 30.03.2013 12:00 h Брестник 99 - Металик 998 - 0 Загуба
15 07.04.2013 10:30 h Металик 99 - Локо Пд 990 - 8 Загуба
16 14.04.2013 10:30 h Марица Пд 99 - Металик 990 - 0 Равен
17 21.04.2013 10:30 h Металик 99 - Левски Кл 992 - 1 Победа
18 28.04.2013 10:30 h Кричим 99 - Металик 99 - 
19 05.05.2013 10:30 h Металик 99 - Асеновец 99 - 
20 11.05.2013 10:30 h Марица Мн 99 - Металик 99 - 
21 19.05.2013 10:30 h Ботев 99 - Металик 9912 - 0 Загуба
22 26.05.2013 10:30 h Металик 99 - Вихър 993 - 0 Победа