Деца "Б" 1999 - 2012/2013
Програма на: Локо Пд 99

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 16.09.2012 10:30 h Левски Кл 99 - Локо Пд 991 - 5 Победа
2 23.09.2012 10:30 h Локо Пд 99 - Кричим 994 - 0 Победа
3 30.09.2012 12:00 h Асеновец 99 - Локо Пд 990 - 0 Равен
4 07.10.2012 12:00 h Локо Пд 99 - Металик 9911 - 0 Победа
5 14.10.2012 10:30 h Ботев 99 - Локо Пд 990 - 0 Равен
6 20.10.2012 10:30 h Локо Пд 99 - Вихър 991 - 1 Равен
7 27.10.2012 12:00 h Спартак Пд 99 - Локо Пд 990 - 3 Победа
8 04.11.2012 12:00 h Локо Пд 99 - Борислав 9910 - 0 Победа
9 10.11.2012 10:00 h Брестник 99 - Локо Пд 991 - 3 Победа
10 18.11.2012 10:30 h Марица Мн 99 - Локо Пд 991 - 8 Победа
11 25.11.2012 10:30 h Локо Пд 99 - Марица Пд 998 - 1 Победа
12 16.03.2013 12:00 h Локо Пд 99 - Левски Кл 997 - 0 Победа
13 24.03.2013 10:30 h Кричим 99 - Локо Пд 990 - 3 Победа
14 31.03.2013 10:30 h Локо Пд 99 - Асеновец 991 - 1 Равен
15 07.04.2013 10:30 h Металик 99 - Локо Пд 990 - 8 Победа
16 13.04.2013 10:30 h Локо Пд 99 - Ботев 990 - 1 Загуба
17 21.04.2013 10:30 h Вихър 99 - Локо Пд 990 - 4 Победа
18 28.04.2013 10:30 h Локо Пд 99 - Спартак Пд 991 - 1 Равен
19 05.05.2013 10:30 h Борислав 99 - Локо Пд 99 - 
20 11.05.2013 14:00 h Локо Пд 99 - Брестник 993 - 0 Победа
21 19.05.2013 10:30 h Локо Пд 99 - Марица Мн 993 - 0 Победа
22 26.05.2013 10:30 h Марица Пд 99 - Локо Пд 991 - 5 Победа