Деца "А" 1999 - 2013/2014
Програма на: Родопа 99

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
4 12.10.2013 11:00 h Родопа 99 - Марица Мн 993 - 0 Победа
9 16.11.2013 11:00 h Родопа 99 - Борислав 993 - 0 Победа
10 23.03.2014 11:00 h Родопа 99 - Девин 992 - 0 Победа
12 06.04.2014 11:00 h Родопа 99 - Марица Пд 992 - 0 Победа
13 12.04.2014 11:00 h Марица Мн 99 - Родопа 991 - 5 Победа
17 10.05.2014 11:00 h Родопа 99 - Асеновец 995 - 0 Победа
18 17.05.2014 11:00 h Борислав 99 - Родопа 990 - 1 Победа