Деца "А" 1999 - 2013/2014
Програма на: Борислав 99

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 22.09.2013 10:30 h Борислав 99 - Спартак Пд 990 - 3 Загуба
2 28.09.2013 12:00 h Асеновец 99 - Борислав 994 - 0 Загуба
3 05.10.2013 10:30 h Борислав 99 - Локо Пд 990 - 5 Загуба
4 12.10.2013 11:00 h Борислав 99 - Девин 996 - 0 Победа
5 19.10.2013 10:30 h Векта 99 - Борислав 993 - 0 Загуба
6 27.10.2013 10:30 h Борислав 99 - Марица Пд 990 - 3 Загуба
7 02.11.2013 10:30 h Марица Мн 99 - Борислав 993 - 0 Загуба
8 09.11.2013 10:30 h Борислав 99 - Ботев 990 - 5 Загуба
9 16.11.2013 11:00 h Родопа 99 - Борислав 993 - 0 Загуба
10 23.03.2014 10:00 h Спартак Пд 99 - Борислав 993 - 1 Загуба
11 29.03.2014 10:30 h Борислав 99 - Асеновец 990 - 4 Загуба
12 05.04.2014 10:30 h Локо Пд 99 - Борислав 99 - 
13 12.04.2014 11:00 h Девин 99 - Борислав 993 - 0 Загуба
14 19.04.2014 10:30 h Борислав 99 - Векта 990 - 2 Загуба
15 27.04.2014 10:30 h Марица Пд 99 - Борислав 997 - 1 Загуба
16 03.05.2014 10:30 h Борислав 99 - Марица Мн 993 - 0 Победа
17 10.05.2014 12:00 h Ботев 99 - Борислав 993 - 0 Загуба
18 17.05.2014 11:00 h Борислав 99 - Родопа 990 - 1 Загуба