Деца "А" 1999 - 2013/2014
Програма на: Девин 99

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 21.09.2013 11:00 h Девин 99 - Родопа 992 - 1 Победа
2 29.09.2013 12:00 h Спартак Пд 99 - Девин 9912 - 0 Загуба
3 05.10.2013 11:00 h Девин 99 - Асеновец 993 - 5 Загуба
4 12.10.2013 11:00 h Борислав 99 - Девин 996 - 0 Загуба
5 19.10.2013 11:00 h Девин 99 - Локо Пд 992 - 12 Загуба
6 26.10.2013 11:00 h Девин 99 - Векта 990 - 4 Загуба
7 02.11.2013 11:00 h Марица Пд 99 - Девин 996 - 1 Загуба
8 09.11.2013 11:00 h Девин 99 - Марица Мн 993 - 0 Победа
9 16.11.2013 12:30 h Ботев 99 - Девин 998 - 1 Загуба
10 23.03.2014 11:00 h Родопа 99 - Девин 992 - 0 Загуба
11 29.03.2014 11:00 h Девин 99 - Спартак Пд 990 - 3 Загуба
12 05.04.2014 12:00 h Асеновец 99 - Девин 995 - 1 Загуба
13 12.04.2014 11:00 h Девин 99 - Борислав 993 - 0 Победа
14 19.04.2014 11:00 h Локо Пд 99 - Девин 994 - 0 Загуба
15 26.04.2014 11:00 h Векта 99 - Девин 997 - 0 Загуба
16 04.05.2014 11:00 h Девин 99 - Марица Пд 990 - 0 Равен
17 10.05.2014 11:00 h Марица Мн 99 - Девин 991 - 3 Победа
18 17.05.2014 11:00 h Девин 99 - Ботев 991 - 10 Загуба