Деца "А" 1999 - 2013/2014
Програма на: Родопа 99

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 21.09.2013 11:00 h Девин 99 - Родопа 992 - 1 Загуба
2 29.09.2013 11:00 h Родопа 99 - Векта 990 - 3 Загуба
3 06.10.2013 11:00 h Марица Пд 99 - Родопа 991 - 0 Загуба
4 12.10.2013 11:00 h Родопа 99 - Марица Мн 993 - 0 Победа
5 19.10.2013 13:00 h Ботев 99 - Родопа 993 - 0 Загуба
6 26.10.2013 11:00 h Локо Пд 99 - Родопа 994 - 0 Загуба
7 03.11.2013 11:00 h Родопа 99 - Спартак Пд 990 - 0 Равен
8 09.11.2013 12:30 h Асеновец 99 - Родопа 992 - 0 Загуба
9 16.11.2013 11:00 h Родопа 99 - Борислав 993 - 0 Победа
10 23.03.2014 11:00 h Родопа 99 - Девин 992 - 0 Победа
11 29.03.2014 11:00 h Векта 99 - Родопа 993 - 0 Загуба
12 06.04.2014 11:00 h Родопа 99 - Марица Пд 992 - 0 Победа
13 12.04.2014 11:00 h Марица Мн 99 - Родопа 991 - 5 Победа
14 16.04.2014 13:00 h Родопа 99 - Ботев 990 - 2 Загуба
15 26.04.2014 11:00 h Родопа 99 - Локо Пд 99 - 
16 03.05.2014 12:00 h Спартак Пд 99 - Родопа 992 - 1 Загуба
17 10.05.2014 11:00 h Родопа 99 - Асеновец 995 - 0 Победа
18 17.05.2014 11:00 h Борислав 99 - Родопа 990 - 1 Победа