Деца "Център" - 2017/2018
Програма на: Ботев 2005

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 17.09.2017 12:00 h Ботев 2005 - Локо Пд-2 20056 - 0 Победа
2 20.09.2017 16:00 h Атлетик 2005 - Ботев 20050 - 3 Победа
3 22.09.2017 17:00 h Ботев 2005 - Асти 200511 - 0 Победа
4 27.09.2017 16:00 h Ботев 2005 - Гигант 200523 - 0 Победа
5 30.09.2017 12:00 h Родопа 2005 - Ботев 20050 - 9 Победа
6 08.10.2017 10:30 h Ботев 2005 - Локо Пд-1 20052 - 0 Победа
7 15.10.2017 10:30 h Раковски 2005 - Ботев 20051 - 14 Победа
8 22.10.2017 10:30 h Ботев 2005 - Левски Пат 20056 - 1 Победа
9 30.10.2017 15:00 h Ботев 2006 - Ботев 20050 - 5 Победа
10 05.11.2017 10:30 h Ботев 2005 - Асеновец 200519 - 0 Победа
11 12.11.2017 10:30 h Брестник 2005 - Ботев 20050 - 14 Победа
12 18.11.2017 10:30 h Ботев 2005 - Марица Пд 20059 - 0 Победа
13 25.11.2017 10:30 h Векта 2005 - Ботев 20050 - 7 Победа
14 11.03.2018 10:30 h Локо Пд-2 2005 - Ботев 20050 - 13 Победа
15 18.03.2018 10:00 h Ботев 2005 - Атлетик 200522 - 0 Победа
16 25.03.2018 11:00 h Асти 2005 - Ботев 20050 - 6 Победа
17 01.04.2018 10:30 h Гигант 2005 - Ботев 20051 - 25 Победа
18 04.04.2018 12:00 h Ботев 2005 - Родопа 200524 - 0 Победа
19 12.04.2018 10:30 h Локо Пд-1 2005 - Ботев 20051 - 4 Победа
20 15.04.2018 10:00 h Ботев 2005 - Раковски 200524 - 1 Победа
21 21.04.2018 10:30 h Левски Пат 2005 - Ботев 20050 - 7 Победа
22 26.04.2018 15:00 h Ботев 2005 - Ботев 20065 - 0 Победа
23 06.05.2018 10:30 h Асеновец 2005 - Ботев 20050 - 10 Победа
24 13.05.2018 10:00 h Ботев 2005 - Брестник 20059 - 0 Победа
25 20.05.2018 10:30 h Марица Пд 2005 - Ботев 20050 - 6 Победа
26 27.05.2018 10:30 h Ботев 2005 - Векта 200511 - 0 Победа