Деца "А" 1999 - 2013/2014
Програма на: Векта 99

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 21.09.2013 10:30 h Векта 99 - Ботев 992 - 1 Победа
2 29.09.2013 11:00 h Родопа 99 - Векта 990 - 3 Победа
3 05.10.2013 10:30 h Векта 99 - Спартак Пд 995 - 0 Победа
4 12.10.2013 12:00 h Асеновец 99 - Векта 991 - 6 Победа
5 19.10.2013 10:30 h Векта 99 - Борислав 993 - 0 Победа
6 26.10.2013 11:00 h Девин 99 - Векта 990 - 4 Победа
7 02.11.2013 10:30 h Векта 99 - Локо Пд 993 - 1 Победа
8 10.11.2013 10:30 h Векта 99 - Марица Пд 996 - 0 Победа
9 16.11.2013 10:30 h Марица Мн 99 - Векта 990 - 3 Победа
10 22.03.2014 10:30 h Ботев 99 - Векта 993 - 1 Загуба
11 29.03.2014 11:00 h Векта 99 - Родопа 993 - 0 Победа
12 06.04.2014 10:00 h Спартак Пд 99 - Векта 990 - 1 Победа
13 12.04.2014 10:30 h Векта 99 - Асеновец 998 - 2 Победа
14 19.04.2014 10:30 h Борислав 99 - Векта 990 - 2 Победа
15 26.04.2014 11:00 h Векта 99 - Девин 997 - 0 Победа
16 03.05.2014 10:30 h Локо Пд 99 - Векта 99 - 
17 11.05.2014 10:00 h Марица Пд 99 - Векта 991 - 3 Победа
18 17.05.2014 10:30 h Векта 99 - Марица Мн 993 - 0 Победа