Деца "А" 1999 - 2013/2014
Програма на: Ботев 99

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 21.09.2013 10:30 h Векта 99 - Ботев 992 - 1 Загуба
2 29.09.2013 10:30 h Ботев 99 - Марица Пд 999 - 0 Победа
3 05.10.2013 10:30 h Марица Мн 99 - Ботев 990 - 8 Победа
4 20.11.2013 11:00 h Локо Пд 99 - Ботев 994 - 1 Загуба
5 19.10.2013 13:00 h Ботев 99 - Родопа 993 - 0 Победа
6 27.10.2013 10:30 h Спартак Пд 99 - Ботев 990 - 6 Победа
7 02.11.2013 10:30 h Ботев 99 - Асеновец 996 - 1 Победа
8 09.11.2013 10:30 h Борислав 99 - Ботев 990 - 5 Победа
9 16.11.2013 12:30 h Ботев 99 - Девин 998 - 1 Победа
10 22.03.2014 10:30 h Ботев 99 - Векта 993 - 1 Победа
11 28.03.2014 16:00 h Марица Пд 99 - Ботев 990 - 2 Победа
12 05.04.2014 10:30 h Ботев 99 - Марица Мн 9913 - 0 Победа
13 12.04.2014 10:00 h Ботев 99 - Локо Пд 993 - 0 Победа
14 16.04.2014 13:00 h Родопа 99 - Ботев 990 - 2 Победа
15 25.04.2014 14:00 h Ботев 99 - Спартак Пд 994 - 0 Победа
16 04.05.2014 10:30 h Асеновец 99 - Ботев 99 - 
17 10.05.2014 12:00 h Ботев 99 - Борислав 993 - 0 Победа
18 17.05.2014 11:00 h Девин 99 - Ботев 991 - 10 Победа