Деца "Център" 1999 - сезон 2011-2012
Програма на: Ботев 99

Кръг Дата Час Домакин   ГостРезултат  
1 10.09.2011 10:30 h Калояново 99 - Ботев 992 - 8 Победа
2 14.09.2011 10:30 h Ботев 99 - Металик 9913 - 0 Победа
3 18.09.2011 10:30 h Марица Мн 99 - Ботев 990 - 7 Победа
4 24.09.2011 10:30 h Сокол 99 - Ботев 992 - 3 Победа
5 02.10.2011 10:30 h Ботев 99 - Брестник 993 - 0 Победа
6 09.10.2011 10:30 h Спартак Пд 99 - Ботев 992 - 1 Загуба
7 16.10.2011 10:30 h Ботев 99 - Вихър 995 - 0 Победа
8 22.10.2011 10:30 h Локо Пд 99 - Ботев 998 - 2 Загуба
9 30.10.2011 10:30 h Ботев 99 - Тракия (Ст) 992 - 1 Победа
10 06.11.2011 10:30 h Кричим 99 - Ботев 990 - 3 Победа
11 13.11.2011 10:30 h Ботев 99 - Асеновец 992 - 4 Загуба
12 20.11.2011 10:30 h Раковски 99 - Ботев 991 - 4 Победа
13 27.11.2011 10:30 h Ботев 99 - Левски Кл 995 - 0 Победа
14 11.03.2012 10:30 h Ботев 99 - Калояново 993 - 0 Победа
15 18.03.2012 12:00 h Металик 99 - Ботев 990 - 14 Победа
16 24.03.2012 10:30 h Ботев 99 - Марица Мн 994 - 0 Победа
17 01.04.2012 13:00 h Ботев 99 - Сокол 990 - 1 Загуба
18 08.04.2012 14:00 h Брестник 99 - Ботев 990 - 4 Победа
19 13.04.2012 10:30 h Ботев 99 - Спартак Пд 990 - 4 Загуба
20 22.04.2012 10:30 h Вихър 99 - Ботев 990 - 0 Равен
21 08.06.2012 10:30 h Ботев 99 - Локо Пд 991 - 1 Равен
22 05.05.2012 10:30 h Тракия (Ст) 99 - Ботев 991 - 3 Победа
23 13.05.2012 10:30 h Ботев 99 - Кричим 994 - 0 Победа
24 20.05.2012 10:30 h Асеновец 99 - Ботев 990 - 4 Победа
25 27.05.2012 10:30 h Ботев 99 - Раковски 996 - 0 Победа
26 02.06.2012 10:30 h Левски Кл 99 - Ботев 990 - 8 Победа